Bejelentés


websol keressen költségeiből


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Akció

Tisztelt látógató! November 30-ig különleges akcióval szeretnénk kedveskedni! A regisztrációs díjjat elengedjük :) 0% rizikó - 100% nyereség!

tovább >>Szavazás
A jövö elkezdődött!!!

„Két lehetőséged van.
Vagy állandóan menekülsz, rejtőzködsz és a világot okolod az összes problémádért, vagy megvéded magad, és elhatározod, hogy fontos ember leszel.”

"Az emberek többsége úgy viszolyog az eladástól, mint ördög a tömjénfüsttől? Sokan szívesen elhelyezkednek egy üzletbe eladónak, de ha az MLM-ről hallanak, akkor inkább lenyelnének egy békát keresztben, mintsem ezzel foglalkozzanak."

Mi a helyzet a fogyasztói klubrendszerben?

A fogyasztói klubrendszerben nem termékeket kell értékesíteni - ezt az ellátó vállalat teszi. Ebben hasonlít a METRO áruházakhoz. A különbség abban van, hogy ezeket a kártyákat nem közvetlenül a vállalat bocsátja ki, hanem a kártyák egymáshoz kapcsolódnak. Amint Ön megszerezte rá a jogot, lehetősége van rá, hogy másnak is ilyen diszkont vásárlói jogot adjon. Az Ön feladata tehát egy vásárlói klub hálózat felépítése.
Naivitás persze azt gondolni, hogy ez a dolog úgy működik, hogy én szólok 2 embernek, aztán azok is szólnak 2 embernek... és így tovább. Ez egy szakma. Érteni kell hozzá. Pontosabban fogalmazva meg kell tanulni érteni hozzá.

A szponzor
Ez egy olyan eleme a hálózati kereskedelemnek, ami semmilyen más üzletben sem fordul elő. A szponzor az a személy, aki - miután megmutatta az üzleti lehetőséget - nem távozik el, hanem ott marad és segít Önnek abban, hogy sikeres legyen, azért, mert ő maga anyagilag érdekelt ebben.
A szponzor feladata felelősségteljes: ha elindított valakit az üzletben, először is meg kell tanítania őt is szponzorálni. Majd meg kell tanítania arra, hogyan taníthat meg ő is másokat erre. Meg kell tanítania, tanítani.
A szponzorálás az, ami ezt az üzletágat naggyá teszi. Ez nem egyszerű toborzás, pláne nem beszervezés, ahol összecsődítünk egy csomó embert. Sok ember együtt, vezetés nélkül, csak tömeg. A tömegek pedig ritkán szoktak előremutató dolgokat csinálni. Ahogy az Ön üzlete növekedni fog, Ön ki fog nevelni a saját szervezetén belül vezetőket, miáltal Önből is vezető válik.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!